POST PARTUM DOULA
Hoe je optimaal de zorg voor je baby kunt doen
Zonder dat je jezelf helemaal vergeet!
WIL JIJ OOK
 •  Meer rust 
 •  Meer bewust genieten
 •  Meer vertrouwen over de zorg van je baby
 •  Meer vertrouwen in jezelf 
 •  Meer hulp 
"PostPartum" staat voor de periode na de bevalling. De periode dat je baby net is geboren, waarin je je eigen rol als moeder aan het ontdekken bent en je ook nog de gebruiksaanwijzing van je baby aan het ontcijferen bent. 

Oftewel een intense periode waarin extra hulp/begeleiding je enorm kan ondersteunen!

Dat gun je toch elke mama!
Na een week is je kraamverzorgende weg en je partner misschien weer aan het werk
En dan...Is extra ondersteuning gewoon ontzettend fijn!
POST PARTUM DOULA
Oftewel gewoon een doula voor in je kraamperiode! Een kraamverzorgende is vaak na een week al weer weg (wat soms ook gewoon een verademing is) en vaak is je partner dan ook weer aan het werk. En dan?

Na een week is de bevalling nog enorm vers in je geheugen, 
ben je je eigen moederrol nog aan het ontdekken
en begint de heimwee naar een paar uurtjes goede slaap toe te nemen.

Veel vrouwen ervaren in deze periode ook veel sociale druk, om er weer zo snel mogelijk goed uit te zien, om snel weer de oude te zijn, weer terug op de been, weer veel sociale bezoeken af te leggen of regelmatig kraamvisite te ontvangen. 

Allemaal druk die de binding tussen jou en je baby niet ten goede komt. Zeker niet als je daarbij je eigen rol nog aan het ontdekken bent en daar de dagelijkse beslommeringen nog bij komen. Een Postpartum Doula kan hierin dan echt van toegevoegde waarde zijn. 

Als Postpartum Doula bied ik diverse diensten aan zoals massages in het kraambed, Belly Binding, Rebozo sluitingsritueel, huishoudelijke taken, etc. Als Postpartum Doula zorg ik ervoor dat jij als moeder je volledig kan richten op jezelf en je baby. 

Wanneer jij ontspannen en vol vertrouwen je moederrol kan vervullen, straal je dat ook uit naar je baby. Je baby zal hier ook meer ontspannen en rustiger van worden!

Zelf ben ik moeder van 3 jongens en heb al mijn kraamperiode's geheel anders beleefd. Bij de eerste heb ik last gehad van een lichte postpartum depressie waardoor het ook lang heeft geduurd voordat ik weer zwanger wilde zijn. Bij mijn middelste heb ik veel falende gevoelens gehad over mijn lijf doordat de borstvoeding niet wilde lukken. Mijn laatste is mijn goedmakertje. Doordat ik wist wat me stond te wachten heb ik veel voorzorgmaatregelen genomen waardoor ik met veel meer rust en aandacht van mijn baby kon genieten. Gevolg? Een zeer tevreden en ontspannen baby! 

De voordelen van een Postpartum Doula:
 •  Meer tijd om te wennen aan je moederrol
 •  Meer vertrouwen in jezelf
 •  Extra paar handen om voor jou en je baby te zorgen (ook 's nachts mogelijk!)
 •  Ondersteuning in huishoudelijke taken
 •  Meer ontspanning in jouw lijf, meer ontspanning in je hoofd
WERKWIJZE
YES, Je wilt gebruik gaan maken van een Postpartum Doula! Maar hoe gaat het nu dan verder?

Als je gebruik wilt maken van mijn services als Postpartum Doula, is het verstandig dit van te voren alvast aan me door te geven. Zo kan ik ervoor zorgen dat er rondom jouw kraamperiode ruimte in de agenda is om jouw sessie(s) in te plannen. 

Je interesse doorgeven kun je op verschillende manieren doen. Dit kan via het contactformulier, maar je kunt me ook altijd emailen of appen. Daarna neem ik contact met je op om kennis met je te maken maar ook om te bespreken waar je behoeftes liggen. Aan de hand hiervan maak ik voor jou een offerte op maat, geheel vrijblijvend. 

Ben je akkoord met de offerte? Dan zorg ik er voor dat er rondom jouw kraamperiode voldoende ruimte is in mijn agenda om de services te verlenen. 

Wil je meer informatie? Een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk! Ik help je graag. 
Contact:
De GeboortePartner
Jolanda van den Bosch
Gele Lis 6
6661LG ELST
06-531 85 039

jolanda@degeboortepartner.nl
NL79KNAB0255178808
KvK 64560090
Social Media
Jolanda van den Bosch 
 •  Doula (zwangerschaps en bevallingscoach)
 • Hypnobirthing Professional
 • IEMT Coach
 •  Hypnose Coach
 •  Voorzitter BCE (Beroepscooperatie Childbirth Educators
Copyright © 2019 - DE GEBOORTEPARTNER