ONLINE ZWANGERSCHAPSCURSUS HYPNOBIRTHING
HET COMPLETE PAKKET!
De cursus hypnobirthing doen in je eigen tijd en in je eigen tempo? 
Dan is de Online Cursus echt iets voor jullie!
Na het volgen van deze cursus weet jij:
 •  Hoe je baarmoeder werkt tijdens een wee en met welke ademhaling je het meeste resultaat kan halen
 •  Hoe je baby zich door je bekken heen beweegt bij de bevalling en welke houdingen jij kunt doen om je baby hierin te helpen 
 •  Wat een geboorteplan is en welke voorkeuren je hierin kunt opgeven 
 •  Maar ook heel veel tools voor je partner zodat hij jouw optimaal kan ondersteunen! 
 •  En uiteraard nog veel meer 

ALLE INFORMATIE IN KORTE INFORMATIEVE VIDEOS DIE  JE VANAF ELK APPARAAT (laptop, mobiel, tablet) MET INTERNET KAN BEKIJKEN
Wat Ontvang Ik Allemaal Bij De Online Zwangerschapscursus Hypnobirthing
Online zwangerschapscursus hypnobirthing
129,-
Na aanmelden kun je gelijk beginnen!
 • Online ZwangerschapsCursus Hypnobirthing van 6 modules
 • Bonus Module "WAT ALS?"
 • Bonus Module "YES, DE BABY IS ER! EN NU?"
 •  In totaal meer dan 10 uur aan informatie!
 • Toegang tot besloten community met feedback en support*
 • Om de 3 weken een live Vraag en Antwoord sessies*
 •   Mijn support per whatsapp/email tijdens en na de cursus
* De besloten Community en de Vraag en Antwoord sessie zijn op vrijwillige basis. De cursus is ook zeer geschikt wanneer je geen Facebook gebruikt. 
Hoe Is De Cursus Opgebouwd?
MODULE 1, Hoe zijn we hier gekomen
Hoe komt het toch dat veel vrouwen angstig zijn over de bevalling? En wat doet dat eigenlijk met je lijf? En met het baringsproces? Dit zijn vragen die allemaal worden beantwoord in deze module!
MODULE 2, Relax en gewoon doen!
Op de bevalling kun je je mentaal voorbereiden, net zoals topsporters doen. Hiervoor zijn een aantal tools die je kunt doen. En, je hoeft heus geen topsporter te zijn om deze tools te kunnen doen! Het zijn laagdrempelige oefeningen en je kunt ze gelijk uitvoeren. 
MODULE 3, Laat je lijf voor je werken
Hoe beter je lijf in conditie is, hoe beter je lijf de zwangerschap kan dragen en hoe beter je de bevalling door kan komen. Maar maak je geen zorgen, dit is geen mommy bootcamp! Je leert hoe je op een makkelijke manier je heupen, je bekken en je onderrug kunt trainen zonder dat je elke dag naar de sportschool moet. 
MODULE 4, Jij en je baby
Contact maken met je baby is iets wat je waarschijnlijk al doet. Maar wist jij dat dit een positieve uitwerking heeft op je baby? Hoe dit allemaal werkt en op wat manieren je nog meer contact kan maken, leer je allemaal in deze module!
MODULE 5, Laat het feest beginnen!
En daar, begint dan eindelijk de bevalling! Na het volgen van deze module weet jij alles wat je moet weten om die bevalling met volle vertrouwen aan te gaan! Sterker nog, na alle video's zul je zelfs merken dat je er bijna zin in begint te krijgen!
MODULE 6, De geboorte en de eerste uren
En dan is je baby daar bijna! In deze module leer je wat allemaal belangrijk is voor jou en je baby in de eerste "gouden" uren! En doordat je er nu alles al over weet, kom je straks niet voor verrassingen. 
BONUSMODULE 1, Wat als...
Alle modules zijn uiteraard belangrijk, maar deze module is er eentje die je niet mag missen! Een bevalling kun je niet plannen, dus wat als het anders gaat dan je had verwacht? Na het doorlopen van deze module ben je ook daarop voorbereid! Jij houdt de regie!
BONUSMODULE 2, Yes, de baby is er! En nu? 
En dan...is je baby geboren! Met alle tips en tools die je leert in deze module heb je alle rust en vertrouwen om je baby te leren kennen! Bekijk deze module al tijdens de zwangerschap en je komt niet voor verrassingen te staan!
Veel Gestelde Vragen
Is deze cursus iets voor mij?
Als je op deze website bent, ga ik er van uit dat je op zoek bent naar een cursus waarin je op een leuke manier je informatie krijgt en waarna je helemaal goed voorbereid bent. Als dat zo is, dan is de cursus zeker iets voor jou! De informatie die ik geef, doe ik op een wetenschappelijke manier gecombineerd met oefeningen waardoor je zelf ook ervaart wat het doet. 
Ik doe ook al aan zwangerschapsyoga, is deze cursus dan nog nodig?
Jazeker! En wat goed dat je zwangerschapsyoga doet! Ik heb vele cursisten gehad die ook aan zwangerschapsyoga doen en toch aangaven dat de cursus HypnoBirthing ze nog meer inzicht heeft gegeven in het geboorteproces. Dat het zeker een mooie aanvulling is op de yoga. Mocht je nou helemaal niet aan yoga doen en afvragen of je dat dan zou moeten, weet dan dat de ademhalingen ook in de cursus worden behandeld en yoga dus absoluut geen verplichting is om erbij te doen. 
Ik ben al een keer bevallen, leer ik dan nog wel nieuwe dingen?
Hier kan ik heel kort in zijn namelijk JA! Ik heb zelfs verloskundigen in mijn cursus gehad die zeiden dat ze door mijn cursus dingen hebben geleerd die ze nog niet wisten en wat zelfs hun werkwijze heeft beïnvloed. Dus ook al ben je al een keer of meerdere keren bevallen? Zelfs dan is deze cursus nog een prachtige aanvulling op de ervaring en kennis die je al hebt. 
Moet ik naast het volgen van de cursus nog meer doen voor voorbereiding?
In de cursus leer je onder andere lichamelijke oefeningen maar ook ontspanningsoefeningen. Van alle oefeningen is het zo dat hoe vaker je ze doet, je een beter resultaat behaalt. Maar of dit veel tijd in beslag neemt? NEE! Je kunt namelijk bijna alle oefeningen doen met dagelijkse bezigheden die je toch al deed. In de cursus geef ik je vele suggesties waardoor je toch regelmatig kunt oefenen maar dit niet alle kostbare tijd in beslag neemt. 
Wanneer kun je deze cursus het beste volgen?
Je kunt deze cursus beginnen wanneer je wilt. Je ontvangt 1 jaar toegang tot de video's dus als je later in je zwangerschap nog een keer de cursus wilt volgen, heb je daar alle mogelijkheden voor! Je kunt de video's zo vaak bekijken als jij wilt!
Kan ik deze cursus declareren bij mijn zorgverzekeraar?
Dit hangt heel erg af van je verzekeraar. Of jouw verzekeraar deze cursus ook vergoed, kun je het beste zelf even navragen. Er zijn tegenwoordig zoveel verzekeraars met zoveel soorten pakketten dat hierin overzicht brengen lastig is. 
Als ik verder nog vragen heb, wat kan ik dan het beste doen?
Heb je na het doorlezen van deze veel gestelde vragen nog behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met me op. Je kunt me mailen op info@degeboortepartner of bellen/appen op 06-53185039. Uiteraard kun je ook het contactformulier invullen welke je HIER vindt. 
Ik wil graag een keer kletsen over of hypnobirthing ook voor mij geschikt is
Contact:

YES ZWANGER
Jolanda van den Bosch
Gele Lis 6
6661LG ELST
06-531 85 039

jolanda@yeszwanger.nl
NL79KNAB0255178808
KvK 64560090
Diensten
  - Hypnobirthing online & offline 
  - Hypnobirthing maatwerk 
  - Doula begeleiding 
  - Zwangerschapsmassage 
  - Verhuur Bad, CUB en Tens 
  - Post Partum diensten zoals: 
  BengKung Belly Binding 
  Rebozo SluitingsRitueel 
  Placenta Verwerking 
Social Media
Jolanda van den Bosch
 •  Doula (bevalling & postpartum)
 •  Voorzitter/Oprichter BCCBE
   (BeroepsCooperatie ChildBirth Educators)
 •  Hypnobirth Professional
 •  IEMT Coach
 •  Hypnose Coach
 •  Spinning Babies 
Copyright © 2019 - YES ZWANGER / DE GEBOORTEPARTNER