HOE JE KUNT BEVALLEN, ZONDER DAT JE DENKT
"DIT NOOIT MEER!"
Voor een bevalling waar je TROTS op bent
Ontdek hoe je kunt bevallen op een ontspannen manier 
Zonder dat je het gevoel heb dat het onwijs zweverig is. 
Mariël: Heel bijzonder, dat je je gewoon kunt voorbereiden op iets wat je nog nooit hebt gedaan!
WIL JIJ OOK
 •  Meer vertrouwen in het geboorteproces
 •  Meer genieten van je zwangerschap 
 •  Meer vertrouwen in jezelf 
 •  Meer regie willen houden
Hoe dat je dat kan bereiken?
 Je bent al op deze pagina dus je bent al op zoek naar een zwangerschapscursus die bij jou past. Mijn cursus heeft al voor vele zwangere het verschil gemaakt, zijn veel meer ontspannen tijdens de zwangerschap EN tijdens de bevalling. 


Onmogelijk? 

Nee hoor, kijk maar snel verder!
De dag dat je baby wordt geboren, vergeet je nooit meer. 
Laten we er samen voor zorgen dat het een dag is waar je met TROTS op terugkijkt!
Jolanda van den Bosch
Jolanda van den Bosch is eigenaar van De GeboortePartner en begeleidt aankomende ouders tijdens de zwangerschap EN de bevalling. Daardoor ervaren ze dat ze tijdens de zwangerschap nog meer kunnen genieten van deze waardevolle periode en dat ze nog meer vertrouwen hebben in het geboorteproces. 
Maar ook helpt ze zwangeren hoe ze de regie kunnen houden. Want door het houden van de regie zorg je ervoor dat de bevalling je niet overkomt en dat je daarna een YES gevoel hebt! En dat je TROTS bent op je bevalling!
Zoveel soorten vrouwen,
zoveel soorten bevallingen
Zelf ben ik moeder van 3 jongens en bij alledrie is de bevalling totaal anders gegaan. Toen ik zwanger was van mijn oudste, heb ik samen met mijn man een zwangerschapscursus gedaan en dacht ik goed voorbereid te zijn. Ik dacht, ik heb een hoge pijngrens, ik doe dit wel even. Maar dat viel me best tegen. Op papier was het een vlotte bevalling, maar dat gevoel had ik helemaal niet. Ook de roze wolk in de kraamperiode was een broze wolk en daar heb ik best moeite mee gehad.  

Toen ik opnieuw zwanger was, wist ik dat het anders wilde doen. Maar hoe ik dat moest doen, daar had ik geen idee van. De bevalling is door omstandigheden ingeleid en weer had ik het gevoel dat ik erdoor werd overvallen. Nu ik dit hele proces al een keer had meegemaakt, was ik wel beter voorbereid. De roze wolk was wat minder broos.  

En dan mijn jongste zoon, die moest en zal gewoon anders gaan. Ik was zeer bewust dat dit mijn laatste zwangerschap was en wilde dan ook dat de bevalling iets was waar ik tevreden over was. Tijdens de zwangerschap ben ik al begonnen met omdenken en positief beïnvloeden. Ik ging me focussen op wat ik wel zou willen in plaats van waar ik bang voor was.

En ja, deze bevalling ging dan ook totaal anders dan ik al eerder had meegemaakt maar doordat ik geoefend had in positief beïnvloeden kwam ik in mijn bubbel en zat ik binnen no time op die 10 centimeter! Uiteindelijk is het een spoedkeizersnede geworden, maar dat heb ik ervaren als een cadeautje. De verplichte bedrust heeft de binding tussen mijn zoon en mij alleen maar goed gedaan. De eerste weken heb ik optimaal van hem kunnen genieten!

En die roze wolk? Ik heb hem geproefd en gevoeld. En geloof me, dat is zo een verschil en dat gun ik echt iedereen! 

En daarom heb ik in 2014 de stoute schoenen aangetrokken en ben ik begonnen om van mijn passie mijn beroep te maken. Vanaf dat moment heb ik niet meer stil gezeten en blijf ik leren. Nu begeleid ik full time met heel veel plezier zwangeren en hun partners naar een mooie bevalling waarbij ze achteraf zeggen YES, ik heb het gedaan! Bevallingen waarin vertrouwen, rust en veiligheid de kernwaardes zijn. 
 
Sandra: De tips van Jolanda zorgde er voor dat ik met veel meer vertrouwen naar de bevalling kon toeleven. En de bevalling zelf ging niet zoals we hadden verwacht maar kijken daar desondanks zeer goed op terug omdat wij de REGIE hadden.
Al vele zwangeren zijn door de cursus ontspannen en rustig bevallen
Leoni en Arnold
"Je kunt wel een geboorteplan opstellen, maar Jolanda kan je heel goed vertellen over wat je dan zelf kunt bepalen, want je hebt eigenlijk geen idee wat je allemaal kunt bepalen"

Karlijn en Bart
"Ik heb door de cursus zo een zelfvertrouwen boost gekregen dat het me niet meer uitmaakte hoe het kind eruit kwam. Of dat kind nu bij wijze van spreken met 3 armen en 5 benen eruit ging komen, maakte mij helemaal niet meer uit."
Iris en haar Partner
"Ik heb de bevalling beleefd als iets wat we echt samen hebben gedaan."
"Als ik iets aan de bevalling zou mogen veranderen, zou ik niet weten wat."
SCHRIJF JE NU IN VOOR DE GRATIS MINI CURSUS:
 HOE JE KUNT BEVALLEN, ZONDER DAT JE DENKT
 "DIT NOOIT MEER" 
MET VEEL WAARDEVOLLE TIPS
In deze MiniCursus leer je:
 •  Wat er mis gaat bij de meeste bevallingen
 •  Wat kun jij doen om dit te voorkomen
 •  Wat belangrijke rol je partner hier in heeft
JEZELF OPTIMAAL VOORBEREIDEN DOOR:
KENNIS
Als je weet hoe je lichaam werkt, normaal en tijdens een bevalling, weet je ook wat je kunt doen om met je lijf mee te werken. 

In mijn cursus deel ik graag alle kennis met jou zodat jij weet wat er gaat gebeuren. Daardoor krijg je veel meer vertrouwen in je lijf en krijg je veel meer vertrouwen in het proces. 

En meer vertrouwen zorgt er voor dat je ook veel bewuster meewerkt met je lijf. 
VERTROUWEN
Meer vertrouwen in het geboorteproces, is meer vertrouwen in je lijf. Daar geniet niet alleen jij van maar ook de baby in je buik. 

Maar hoe kun je naast het kennis nog meer doen om vertrouwen te krijgen? Hier zijn een aantal hele makkelijke tools voor die zelfs worden gebruikt door topsporters! 

Want ja, een bevalling is ook topsport. In deze cursus leer je de tools zodat ook jij meer vertrouwen krijgt, ook al ben je geen topsporter 
REGIE
We zien in onze maatschappij dat een heleboel mensen al precies weten wat ze willen, maar dat wanneer de bevalling daar is, ze toch extra hulp kunnen gebruiken om deze wensen kenbaar te maken. 

In deze cursus leer je tools waarmee je op een respectvolle manier kunt communiceren, zowel met je veprleegkundige, de verloskundige of de gynaecoloog. 


Misschien heb je nog vragen en heb je behoefte aan meer informatie? Deze beantwoord ik graag voor je in een vrijblijvend gesprek. 
Contact:
De GeboortePartner
Jolanda van den Bosch
Gele Lis 6
6661LG ELST
06-531 85 039

jolanda@degeboortepartner.nl
NL79KNAB0255178808
KvK 64560090
Social Media
Jolanda van den Bosch 
 •  Doula (zwangerschaps en bevallingscoach)
 • Hypnobirthing Professional
 • IEMT Coach
 •  Hypnose Coach
 •  Voorzitter BCE (Beroepscooperatie Childbirth Educators
Copyright © 2019 - DE GEBOORTEPARTNER