DE SPOED ZWANGERSCHAPSCURSUS
Geïnspireerd op HypnoBirthing maar dan op een No Nonsens Manier!
Hoe je kunt bevallen zonder dat je denkt
DIT NOOIT MEER!

Dat leer je in deze zwangerschapscursus van totaal 5 uur waarin je leert wat je nodig hebt om in vertrouwen te bevallen. En dat ook nog eens op een nuchtere No Nonsens en wetenschappelijke manier.

Want vertrouwen in je bevalling zorgt er voor dat je NU al meer kunt genieten van je zwangerschap!

EN

na de laatste afspraak krijg je toegang tot de online omgeving waarin je alles nog een keer in je eigen tempo rustig kan terugkijken/lezen.

voordelen van deze cursus:
 • Je hoeft maar 2 dagdelen vrij te maken voor de cursus
 •  De informatie ontvang je op een nuchtere, onderbouwde manier
 • Wil je na de cursus de informatie nog een keer ontvangen? Dat kan in de online omgeving waar jij persoonlijk toegang toe krijgt!
 •  De cursus is voor jou EN je partner! Samen goed voorbereiden
Na het volgen van deze cursus weet jij:
1e afspraak:
 • Wat er misgaat bij de meeste bevallingen
 • Wat er nodig is om dit te voorkomen!
 • Welke fasen je doorgaat tijdens de bevalling
 • Hoe je je ademhaling kunt inzetten om optimaal met je baarmoeder samen te werken
 • Hoe topsporters zich voorbereiden voor de race van hun leven en welke simpele tools jij ook kunt toepassen. 
 • Dat je hiervoor geen topsporter voor hoeft te zijn
2e afspraak:
 • ​Wat je allemaal kan leren van een inwendig onderzoek, meer dan centimeters alleen! Hoe zit het geboorteproces in elkaar? Dit wordt fase voor fase besproken
 • ​Welke houdingen je allemaal kunt doen zodat jij beter met je lijf kan samenwerken 
 • ​Super veel tips voor je partner zodat jij de optimale ondersteuning krijgt die jij verdient 
 •  Wat jij moet weten van de geboorte om je baby zo optimaal mogelijke start te geven 
 • ​Wat je kunt doen om de regie te houden! Ook als het anders gaat. 
REACTIES VAN ZWANGEREN DIE JE ZIJN VOORGEGAAN:
Esther: Wat een leuke en informatieve cursus! Had wel een bepaald beeld van hoe een bevalling zou gaan, maar weet nu dat het ook heel anders kan en dat ook ik dit kan. 

Sandra: Een goed verzorgde cursus! Mijn vriend en ik heb hebben genoten van de informatie. Jolanda weet dit op een nuchtere en leuke manier over te brengen. Je ziet dat ze er lol in heeft. 

Anouk: Heer eerlijk, was ik wel een beetje sceptisch voordat we aan de cursus begonnen. Maar dat was na in zeer korte tijd al geheel weg! We hebben genoten! EN ik heb gevoel er nu samen klaar voor te zijn!

Marielle: Wow, dat je in 5 uur al zoveel meer vertrouwen in een bevalling kan hebben! Ik raad deze cursus iedereen aan! 
REACTIES VAN DE PARTNERS DIE JE ZIJN VOORGEGAAN:
Tom: Wat ik van de cursus vond? Ja heel gezellig en informatief. 

Guido: Ik had er eerlijk gezegd geen voorstelling van hoe de bevalling zou gaan en wat ik zou gaan leren, maar vond het echt super interessant. Ik weet nu in ieder geval meer wat ik kan doen om haar te ondersteunen. 

Stijn: Ik wilde vooral leren wat ik kan doen om haar tijdens de bevalling te ondersteunen, maar nu weet ik ook wat ik nog meer kan doen tijdens de bevalling om onszelf nog meer klaar te maken voor deze dag. 

Erik: Ja, superleuke cursus gehad. Jolanda vertelt het allemaal op een relaxte manier met de nodige humor erbij. Ze kan het erg beeldend uitleggen waardoor het kwartje ook gelijk valt. 
Is een of meer van je vriendinnen ook zwanger? 
Deze cursus is ook superleuk om samen te doen (bij jullie thuis!)

Elk stel dat meedoet, ontvangt dan € 100,- korting!
Wat Ontvang Ik Allemaal Bij De SpoedCursus
Spoed cursus
235,-
In korte tijd toch goed voorbereiden!
 • 2 afspraken a 2,5 uur
 •  De cursus is zowel voor jou als voor je partner. Wanneer je geen partner hebt of hij/zij niet kan, kun je ook denken aan eventueel je moeder/zus/vriendin.
 •  Alle benodigde MP3 behorende bij de cursus die je kunt gebruiken tijdens je zwangerschap maar ook tijdens de bevalling!
 •  Toegang tot online omgeving waarin alle informatie nog een keer rustig na te kijken is en meer!
 •   Mijn support per whatsapp/email tijdens en na de cursus
 • (ook mogelijk bij jullie thuis!
  Eerste 15 km vanaf 6661LG zijn vrij, daarna €0,25 per km)
Vraag je jezelf af of deze cursus iets voor jou is? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen. 
Veel Gestelde Vragen
Is deze cursus iets voor mij?
Als je op deze website bent, ga ik er van uit dat je op zoek bent naar een cursus waarin je op een leuke en niet zweverige manier je informatie krijgt en waarna je helemaal goed voorbereid bent. Als dat zo is, dan is de cursus zeker iets voor jou! De informatie die ik geef, doe ik op een wetenschappelijke manier gecombineerd met oefeningen waardoor je zelf ook ervaart dat het geen geitenwollensok is dat ik verkoop. 
Ik doe ook al aan zwangerschapsyoga, is deze cursus dan nog nodig?
Jazeker! En wat goed dat je zwangerschapsyoga doet! Ik heb vele cursisten gehad die ook aan zwangerschapsyoga doen en toch aangaven dat de cursus HypnoBirthing ze nog meer inzicht heeft gegeven in het geboorteproces. Dat het zeker een mooie aanvulling is op de yoga. Mocht je nou helemaal niet aan yoga doen en afvragen of je dat dan zou moeten, weet dan dat de ademhalingen ook in de cursus worden behandeld en yoga dus absoluut geen verplichting is om erbij te doen. 
Ik ben al een keer bevallen, leer ik dan nog wel nieuwe dingen?
Hier kan ik heel kort in zijn namelijk JA! Ik heb zelfs verloskundigen in mijn cursus gehad die zeiden dat ze door mijn cursus dingen hebben geleerd die ze nog niet wisten en wat zelfs hun werkwijze heeft beïnvloed. Dus ook al ben je al een keer of meerdere keren bevallen? Zelfs dan is deze cursus nog een prachtige aanvulling op de ervaring en kennis die je al hebt. 
Mijn partner heeft geen tijd of wilt niet mee, kan ik ook alleen komen?
Soms hoor ik ook wel eens dat de partner aangeeft dat het niks voor hem is. Deze cursus heb ik al vaker aan de zwangere alleen gegeven, echter raad ik aan om je partner er wel bij te laten zijn. Je partner kent jou het beste en door alle kennis uit de cursus is jouw partner straks jouw optimale coach tijdens de bevalling.
Wanneer kun je deze cursus het beste volgen?
Je kunt deze cursus doen wanneer je wilt. Echter als je nog voor de 32 weken zit, raad ik de Privé cursus aan. Dan is er meer tijd en ruimte om in te gaan op jullie persoonlijke situatie en ontvang je nog meer informatie om jezelf helemaal top voor te bereiden op de aankomende bevalling. Daarna kun je deze cursus uiteraard nog volgen tot aan de dag van de bevalling! Zelfs als je deze cursus nog doet vlak voor de bevalling, ga er winst uit halen!
5 uur, is dit wel voldoende?
In 5 uur kunnen we zeker heel veel bespreken! En ik kan me voorstellen dat je daarna misschien niet meer alle informatie weet wat je hebt gehoord, daarom ontvang je ook toegang tot de online omgeving waarin alle besproken informatie nog eens staat in korte video's. 
Kan ik deze cursus declareren bij mijn zorgverzekeraar?
Dit hangt heel erg af van je verzekeraar. Of jouw verzekeraar deze cursus ook vergoed, kun je het beste zelf even navragen. Er zijn tegenwoordig zoveel verzekeraars met zoveel soorten pakketten dat hierin overzicht brengen lastig is. 
Moet ik naast het volgen van de cursus nog meer doen voor voorbereiding?
In de cursus leer je onder andere ademhalingen en ontspanningsoefeningen. Van alle oefeningen is het zo dat hoe vaker je ze doet, je een beter resultaat behaalt. Maar of dit veel tijd in beslag neemt? NEE! Je kunt namelijk bijna alle oefeningen doen met dagelijkse bezigheden die je toch al deed. In de cursus geef ik je vele suggesties waardoor je toch regelmatig kunt oefenen maar dit niet alle kostbare tijd in beslag neemt. 
Is het nodig om sportkleding aan te doen?
Deze vraag krijg ik eigenlijk best wel vaak, maar nee. Trek vooral kleding aan waarin jij je prettig voelt! Maar speciale sportkleding of matjes of iets dergelijks is zeker niet nodig. Alles wat nodig is, daar zorg ik voor. 
Als ik verder nog vragen heb, wat kan ik dan het beste doen?
Heb je na het doorlezen van deze veel gestelde vragen nog behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met me op. Je kunt me mailen op info@degeboortepartner of bellen/appen op 06-53185039. Uiteraard kun je ook het contactformulier invullen welke je hieronder vindt. 
Ik wil graag een keer kletsen over of deze cursus ook voor mij geschikt is
eendaagse zwangerschapscursus
235,-*
In korte tijd toch goed voorbereiden!
 • 2 afspraken a 2,5 uur
 •  De cursus is zowel voor jou als voor je partner. Wanneer je geen partner hebt of hij/zij niet kan, kun je ook denken aan eventueel je moeder/zus/vriendin.
 •  Alle benodigde MP3 behorende bij de cursus die je kunt gebruiken tijdens je zwangerschap maar ook tijdens de bevalling!
 •  Toegang tot online omgeving waarin alle informatie nog een keer rustig na te kijken is en meer!
 •   Mijn support per whatsapp/email tijdens en na de cursus
 • (ook mogelijk bij jullie thuis!
  Eerste 15 km vanaf 6661LG zijn vrij, daarna €0,25 per km)
 • * Check je verzekeraar of deze cursus wordt vergoed!
Contact:
De GeboortePartner
Jolanda van den Bosch
Gele Lis 6
6661LG ELST
06-531 85 039


jolanda@degeboortepartner.nl
NL79KNAB0255178808
KvK 64560090
Social Media
Jolanda van den Bosch 
 •  Doula (zwangerschaps en bevallingscoach)
 • ​Verloskundige i/o
 • Hypnobirthing Professional
 • IEMT Coach
 •  Hypnose Coach
Copyright © 2019 - DE GEBOORTEPARTNER