DE ONLINE ZWANGERSCHAPSCURSUS
Je voorbereiden op een ontspannende bevalling op een No Nonsens manier!
Een ontspannen en rustige bevalling
Ontdek hoe je kunt ontspannen op een leuke en no nonsens manier
Zonder dat je het gevoel heb dat het onwijs zweverig is. 
Ja, ik wil mij goed voorbereiden op een ontspannen en rustige bevalling! 
OP EEN NO-NONSENS MANIER
WIL JIJ OOK
  •  Meer vertrouwen in het geboorteproces
  •  Meer rust in je hoofd, meer rust in je lijf 
  •  Meer genieten van je zwangerschap 
  •  Meer vertrouwen in jezelf 
  •  Meer weten hoe je de regie kunt houden
En wil jij leren hoe je dit kunt bereiken? Dan is deze pagina misschien wel iets waar je naar op zoek bent!

En kan het zo maar zijn, dat jij straks gaat bevallen, zoals jij dat wilt!
En dat je achteraf het gevoel hebt,
YES I DID IT!

Hoe dat komt? Je bent al op deze pagina dus je bent al op zoek naar een zwangerschapscursus die bij jou past. Mijn cursus heeft al voor vele zwangere het verschil gemaakt, zijn veel meer ontspannen tijdens de zwangerschap EN tijdens de bevalling. 

Onmogelijk? 

Nee hoor, kijk maar snel verder!
"When you change the way you view birth, the way you give birth will change" 
Marie Mongan Grondlegster van HypnoBirthing
Jolanda van den Bosch
Jolanda van den Bosch is eigenaar van De GeboortePartner en begeleidt aankomende ouders tijdens de zwangerschap EN de bevalling. Daardoor ervaren ze dat ze tijdens de zwangerschap nog meer kunnen genieten van deze waardevolle periode en dat ze nog meer vertrouwen hebben in het geboorteproces. 
Maar ook helpt ze zwangeren hoe ze de regie kunnen houden. Want door het houden van de regie zorg je ervoor dat de bevalling je niet overkomt en dat je daarna een YES gevoel hebt! En dat je TROTS bent op je bevalling!
Zoveel soorten vrouwen,
zoveel soorten bevallingen
Zelf ben ik moeder van 3 jongens en bij alledrie is de bevalling totaal anders gegaan. Toen ik zwanger was van mijn oudste, heb ik samen met mijn man een zwangerschapscursus gedaan en dacht ik goed voorbereid te zijn. Ik dacht, ik heb een hoge pijngrens, ik doe dit wel even. Maar dat viel me best tegen. Op papier was het een vlotte bevalling, maar dat gevoel had ik helemaal niet. Ook de roze wolk in de kraamperiode was een broze wolk en daar heb ik best moeite mee gehad.  

Toen ik opnieuw zwanger was, wist ik dat het anders wilde doen. Maar hoe ik dat moest doen, daar had ik geen idee van. De bevalling is door omstandigheden ingeleid en weer had ik het gevoel dat ik erdoor werd overvallen. Nu ik dit hele proces al een keer had meegemaakt, was ik wel beter voorbereid. De roze wolk was wat minder broos.  

En dan mijn jongste zoon, die moest en zal gewoon anders gaan. Ik was zeer bewust dat dit mijn laatste zwangerschap was en wilde dan ook dat de bevalling iets was waar ik tevreden over was. Tijdens de zwangerschap ben ik al begonnen met omdenken en positief beïnvloeden. Ik ging me focussen op wat ik wel zou willen in plaats van waar ik bang voor was.

En ja, deze bevalling ging dan ook totaal anders dan ik al eerder had meegemaakt maar doordat ik geoefend had in positief beïnvloeden kwam ik in mijn bubbel en zat ik binnen no time op die 10 centimeter! Uiteindelijk is het een spoedkeizersnede geworden, maar dat heb ik ervaren als een cadeautje. De verplichte bedrust heeft de binding tussen mijn zoon en mij alleen maar goed gedaan. De eerste weken heb ik optimaal van hem kunnen genieten!

En die roze wolk? Ik heb hem geproefd en gevoeld. En geloof me, dat is zo een verschil en dat gun ik echt iedereen! 

En daarom heb ik in 2014 de stoute schoenen aangetrokken en ben ik begonnen om van mijn passie mijn beroep te maken. Vanaf dat moment heb ik niet meer stil gezeten en blijf ik leren. Nu begeleid ik met heel veel plezier zwangeren en hun partners naar een mooie bevalling waarbij ze achteraf zeggen YES, ik heb het gedaan! Bevallingen waarin vertrouwen, rust en veiligheid de kernwaardes zijn. 
 
DE DAG DAT JE BABY IS GEBOREN VERGEET JE NOOIT MEER, 
LATEN WE ER SAMEN VOOR ZORGEN DAT HET EEN DAG IS WAAR JE TROTS OP BENT!
Al vele zwangeren zijn door de cursus ontspannen en rustig bevallen
Leoni en Arnold
"Je kunt wel een geboorteplan opstellen, maar Jolanda kan je heel goed vertellen over wat je dan zelf kunt bepalen, want je hebt eigenlijk geen idee wat je allemaal kunt bepalen"

Karlijn en Bart
"Ik heb door de cursus zo een zelfvertrouwen boost gekregen dat het me niet meer uitmaakte hoe het kind eruit kwam. Of dat kind nu bij wijze van spreken met 3 armen en 5 benen eruit ging komen, maakte mij helemaal niet meer uit."
Iris en haar Partner
"Ik heb de bevalling beleefd als iets wat we echt samen hebben gedaan."
"Als ik iets aan de bevalling zou mogen veranderen, zou ik niet weten wat."
DOWNLOAD NU DE ONTSPANNINGSOEFENING "VAN TOP TOT TEEN"
DE FAVORIET VAN DE MEESTE CURSISTEN!
Een ontspanningsoefening zweverig?
 Deze oefening niet!
Dit is DE favoriet van de meeste cursisten omdat het zo simpel en makkelijk is! 
JEZELF OPTIMAAL VOORBEREIDEN DOOR:
VERTROUWEN
Als je weet hoe je lichaam werkt, normaal en tijdens een bevalling, weet je ook wat je kunt doen om met je lijf mee te werken. 

In mijn cursus deel ik graag alle kennis met jou zodat jij weet wat er gaat gebeuren. Daardoor krijg je veel meer vertrouwen in je lijf en krijg je veel meer vertrouwen in het proces. 

En meer vertrouwen zorgt er voor dat je ook veel bewuster meewerkt met je lijf. 
RUST
Meer rust in je gedachtes brengt  meer rust in je lijf. Daar geniet niet alleen jij van maar ook de baby in je buik. 

Maar hoe doe je dat nou rust in je gedachtes krijgen? Hier zijn een aantal hele makkelijke tools voor die zelfs worden gebruikt door topsporters! 

Want ja, een bevalling is ook topsport. In deze cursus leer je de tools zodat ook jij meer rust krijgt, ook al ben je geen topsporter 
ONTSPANNING
We zien in onze drukke maatschappij dat een heleboel mensen al heel goed kunnen ontspannen, maar dat wanneer de bevalling daar is, ze hier toch extra hulp bij nodig kunnen gebruiken.

Maar ook als je hier nog weinig ervaring in hebt, is het fijn dat je hier tools voor leert om dit zo goed mogelijk te doen. 

En of  je hier nu al ervaring mee hebt of niet,. 
in deze cursus leer je genoeg manieren om heerlijk te ontspannen.